În această perioadă, din cauza crizei de semiconductori, acceptăm maximum 3 comenzi online per client într-un interval de 30 de zile. Vă mulțumim pentru înțelegere.
S-a deschis sezonul Dacia! Descoperă toate ofertele. Până la 600 euro reducere. Rabla 2023 a început. Grăbește-te și rezervă acum.
înapoi în site S-A DESCHIS SEZONUL DACIA! Rezervă acum și te poți bucura de toate promoțiile speciale.
RABLA 2023 ÎN SEZONUL DACIA Vești bune! Programul Rabla 2023 a început.
BENEFICII RABLA 2023
Ți-am pregătit oferte speciale doar acum, în Sezonul Dacia. Alege modelul preferat, descoperă oferta și rezervă-l. Grăbește-te! Stocul este limitat. După rezervare, agentul Dacia te va contacta și îți poate oferi suport în vederea pregătirii dosarului Rabla.
DESCOPERĂ OFERTELE RABLA BENEFICII RABLA 2023
NOUA DACIA SPRING Ia parte la revoluția electrică cu o super ofertă!
100% ELECTRIC
Alege un model Spring și primești 10.000 KM gratuiți pe care îi poți străbate în călătoriile tale sau în oraș în următorii doi ani. Experiența 100% electrică te așteaptă. Află mai multe detalii în regulamentul campaniei.
REZERVĂ ACUM 100% ELECTRIC
SEZONUL DACIA VINE CU OFERTE SPECIALE Super promoții de care poți beneficia chiar acum.
REZERVĂ ACUM
Reduceri de până la 600 euro la o varietate de versiuni. Rezervă o nouă mașină marca Dacia și fii pregătit să depășești orice provocare. Descoperă fiecare ofertă disponibilă urmărind semnul “PROMO” din site.
EXPLOREAZĂ GAMA REZERVĂ ACUM
SEZONUL DACIA CU EXTRA BENEFICII Oricare ar fi preferințele tale, cu Dacia ești mereu în avantaj. Descoperă toate ofertele suplimentare.
+2 ANI GARANȚIE EXTINSĂ Alege din modelele Logan Prestige / Prestige+ sau Duster Journey / Journey+ și primești extra 2 ani de garanție ca să nu ai nicio grijă. Ofertă disponibilă conform stocului valabil. Mai multe detalii în regulamentul campaniei. Vezi toate modelele
LIVRARE RAPIDĂ Sute de modele cu livrare rapidă te așteaptă. Poți avea mașina dorită în doar câteva zile la tine acasă. Folosește filtrul “Livrare imediată” și alege modelul Dacia favorit. Vezi toate modelele
DESCOPERĂ TOATE BENEFICIILE
Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Depunem toate eforturile pentru a ne asigura că informațiile afișate pe această pagină sunt corecte și actualizate. Cu toate acestea, din cauza modificărilor în fabricație a mașinilor afișate pe acest site, a crizei de componente electronice precum și a altor aspecte tehnice, este posibil ca anumite caracteristici tehnice și opțiuni aferente acestui model să nu fie în concordanță cu produsul final. Te rugăm să contactezi un agent Dacia pentru a verifica specificațiile tehnice finale ale mașinii pe care dorești să o comanzi.
© Dacia 2023