În această perioadă, din cauza crizei de semiconductori, acceptăm maximum 5 comenzi online per client într-un interval de 30 de zile. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Configurează noul tău Duster
În cinci pași simpli alegi și rezervi online mașina visurilor tale.
Design extrem de autentic
Duster este aici cu a treia generație de design convingător.
Semnătură luminoasă în formă de Y.
Pasaje roți și protecții laterale ranforsate.
Design robust, gata de orice provocare.
 
Semnătură luminoasă în formă de Y.
Pasaje roți și protecții laterale ranforsate.
Design robust, gata de orice provocare.
 
Întotdeauna stăpân pe situație
Gardă la sol de până la 217 mm, unghi de degajare mai mare de 30°, ajutor la urcarea pantelor cu tracțiunea integrală cuplată, materiale rezistente la zgârieturi: fidel ADN-ului său de SUV, Duster are capabilități excelente de teren.
Pregătit pentru orice suprafață de rulare
În versiunea 4x4, modelul Duster te ajută să faci față rapid oricărei situații grație noului selector de mod!
Eco & Auto Mode: confortul și eficiența de fiecare zi
Snow & Sand-Mud Mode: ESC, ABS și control al tracțiunii, pentru siguranță sporită
Offroad Mode: tracțiune integrală permanentă
 
Eco & Auto Mode: confortul și eficiența de fiecare zi
Snow & Sand-Mud Mode: ESC, ABS și control al tracțiunii, pentru siguranță sporită
Offroad Mode: tracțiune integrală permanentă
 
Optimizează spațiul interior
Sistemul de fixare YouClip cu 6 puncte de fixare îți permite să fixezi în siguranță telefonul, accesoriile 3 în 1 (lanternă, cârlig, suport de pahare) sau orice alt obiect util, în diferite locuri din vehicul.
Ce preferi? Journey sau Extreme?
Descoperă versiunea citadină și elegantă Duster Journey, dar și pe cea sportivă și aventuroasă Duster Extreme.
Journey Călătorește confortabil în fiecare zi cu Duster Journey, care dispune în echiparea standard de sistemul de navigație cu conectare online Media Nav Live, frână de parcare automată și încărcător wireless.
Extreme Nu rata nicio aventură în natură, cu modelul Duster Extreme, care dispune în echiparea standard de tapițerie lavabilă din TEP Microcloud, covorașe din cauciuc, bare de pavilion modulare și sistem YouClip 3 în 1 (suport de pahare, lanternă, cârlig).
Cum funcționează?
  • Alegi modelul pe care ți-l dorești
  • Selectezi versiunea, motorizarea, culoare și echipamentele opționale
  • Creezi un cont nou sau te loghezi în cel existent
  •  
  •  
  • Plătești taxa de rezervare în valoare de 500 euro
  • Agentul Dacia va prelua rezervarea și îți va oferi sprijin până la livrarea acesteia.
  •  

ÎNCEPE CONFIGURAREA

Imagini cu titlu de prezentare.
Prețurile prezentate au TVA inclus. Toate plățile efectuate online se achită prin card bancar (debit/credit) în lei. la cursul Renault Commercial Roumanie din ziua efectuării plății.
Detaliile ofertei de finanțare sunt cu titlu informativ și se pot cere mai multe informații la agentul Dacia pe care-l vei alege.
Costurile covorașelor și al kit-ului de siguranță nu sunt incluse în prețurile afișate.
*Valoarea plăţii finale poate suferi ușoare modificări datorate cursului valutar RON - EUR.
** Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor condiții, aplicabilă sub condiţia redeschiderii înscrierilor în PSIPAN și eligibilității clientului conform prevederilor Programului Rabla valabile la momentul redeschiderii în 2024 a înscrierilor în Program, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Modalitatea de calcul a reducerilor Rabla se bazează pe contravaloarea maximă a primei de casare și ecobonusurilor, aşa cum sunt menţionate în Ghidul de finanţare Rabla în vigoare pentru anul 2023. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard al automobilului a contravalorii maxime a primei de casare, de 10.000 lei, a eventualelor ecobonusuri calculate în Euro (vezi Cursul valutar de azi aici) și a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie pentru acest model la momentul prezentării ofertei.
Atenție: Reducerile aferente Programului Rabla, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, valabile pentru anul 2024, sunt aplicabile sub condiţia menţinerii valorilor precizate in Ghidul de finanţare Rabla valabil pentru 2023, de la momentul la care înscrierile vor fi disponibile din nou în PSIPAN. Reducerile vor fi aplicate efectiv la plata finală a automobilului, în funcție de cerinţele Programului Rabla 2024, sub condiția îndeplinirii de către solicitant a tuturor cerințelor prevăzute de Ghidul de finanțare Rabla care va fi valabil pentru 2024 și conform bonului de comandă semnat. Pentru mai multe detalii despre Programele Rabla și Rabla Plus, te rugăm să consulți site-ul afm.ro sau click aici.
***Depunem toate eforturile pentru a ne asigura că informațiile prezentate pe această pagină sunt corecte și actualizate. Cu toate acestea, din cauza modificarilor în fabricație a mașinilor afișate pe acest site, a crizei de componente electronice precum și a altor aspecte tehnice, este posibil ca anumite caracteristici tehnice și opțiuni aferente acestui model să nu fie în concordanță cu produsul final. Te rugăm să contactezi un agent Dacia pentru a verifica specificațiile tehnice finale ale mașinii pe care dorești să o comanzi.
Te rugăm să contactezi un agent Dacia pentru a verifica specificațiile tehnice finale ale mașinii pe care dorești să o comanzi.
Afișează mai mult
© Dacia 2018 – 2024 Renault Commercial Roumanie, CUI 13943110, Reg. Com. J40/5566/2001