În această perioadă, din cauza crizei de semiconductori, acceptăm maximum 5 comenzi online per client într-un interval de 30 de zile. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Vrei să îți cumperi mașina în rate aplicând 100% online în doar câteva minute?


Avem pentru tine serviciul perfect, Dacia Finance Leasing, pentru care poți aplica 100% online. Alege mașina și selectează « Rezervare prin Programul Rabla și Finanțare Online » (momentan indisponibil) dacă dorești să beneficiezi și de programul Rabla conform regulilor și fondului existent, ori « Rezervare prin Finanțare Online ».

 

Optiuni

 

Plătești taxa de rezervare în valoare de 500 euro, urmând ca apoi să completezi datele necesare dosarului de finanțare. După completare, dosarul tău va fi verificat, iar în termen de 24hr vei primi un răspuns pe adresa de e-mail folosită, cât și prin SMS.

În cazul în care ești căsătorit(a), soțul/soția vor fi invitați pe fluxul de finanțare online pentru completarea și semnarea documentelor necesare. Este important să completezi în mod corect adresa de email și nr lui (ei) de telefon mobil.

Dacă întâmpini vreo eroare când aplici pentru finanțare online, vei fi informat în aplicație că vei putea continuă finalizarea cererii în showroom-ul deja ales sau poți relua fluxul din Contul meu.

 

Întrebări frecvente


Q: Ce este Flexbox?
A: FLEXBOX este denumirea produsului de leasing financiar cu pachet de servicii destinat persoanelor fizice.


Q: Ce servicii de finanțare online sunt disponibile în acest moment?
A: În acest moment poți opta online doar pentru finanțare de tip Leasing persoane fizice, dacă ești interesat de un alt tip de ofertă te rugăm să vii in cel mai apropiat showroom Dacia.


Q: Este nevoie să am un venit constant lunar?
A: Da, se va lua în calcul cuantumul veniturilor înregistrate la ANAF din : Salarii (inclusiv venituri din îndemnizație de creștere copil); Profesii liberale; Pensii; Cedarea folosinței bunurilor imobile; Rentă viageră; Contracte de mandat/ management pentru executarea atribuțiilor.


Q: Pot aplica pentru finanțare online ca persoană juridică?
A: În acest moment există posibilitatea de a finanța online mașina dorită doar că persoană fizică. Dacă dorești să finantezi achiziția ta că persoană juridică, poți rezerva mașina online fără finantare online și apoi agentul ales te va îndruma corespunzator.


Q: Ce alte criterii de eligibilitate mai există?
A: Vârsta între 18 și 70 de ani (la terminarea contractului de leasing). Vechime la locul de muncă actual de minimum 3 luni, în cazul veniturilor realizate din salariu.


Q: Ce implică finanțarea online și programul Rabla?
A: Condițiile de eligibilitate în programul Rabla sunt cele menţionate în Ghidul de finanţare Rabla în vigoare pentru anul 2023 și sunt menționate aici. După obținerea tichetelor Rabla, agentul ales te va ajută cu întocmirea dosarului și conform acestor tichete, cât și a fondurilor existente, reducerea Rabla va fi aplicată comenzii tale. Noul preț al mașinii va fi refăcut, iar oferta de finanțare se va recalcula.


Q: Am ieșit din pagina de creare dosar (finantare.online) cum mă pot întoarce?
A: Folosește butonul “Reia procesul” ce se găsește în Contul meu - > Comenzile mele.


Q: Dosarul meu nu a fost aprobat, ce pot face?
A: Te invitam in unul dintre showroom-urile Dacia pentru a gasi cea mai buna solutie conform nevoilor tale.


Q: Ce reprezintă taxa de rezervare pe care o platesc atunci cand aplic pentru finantare online?
A: Taxa de rezervare reprezintă suma pe care Renault Commercial Roumanie o încasează pentru a vă păstra mașina până când aceasta este gata de livrare, urmând ca această sumă să fie rambursată catre RCI și adăugată la avansul pe care-l vei plăti ulterior în contul RCI.


Q: Faptul că sunt căsătorit afectează fluxul de finanțare online?
A: În cazul în care ești căsătorit(a), soțul/soția vor fi invitați pe fluxul de finanțare online pentru completarea și semnarea documentelor necesare. Este important să completezi în mod corect adresa de email și numărul ei (lui) de telefon mobil.

Dacă întâmpini vreo eroare când aplici pentru finanțare online, vei fi informat în aplicație că vei putea continuă finalizarea cererii în showroom-ul deja ales sau poți relua fluxul din Contul meu.

© Dacia 2018 – 2024 Renault Commercial Roumanie, CUI 13943110, Reg. Com. J40/5566/2001