În această perioadă, din cauza crizei de semiconductori, acceptăm maximum 3 comenzi online per client într-un interval de 30 de zile. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Tu ești cel care alege!
Poți rezerva viitoarea ta mașină exact cum ți-o imaginezi, simplu și rapid.
Creează și rezervă mașina mult dorită în doar câțiva pași.
Ai la dispoziție cele mai populare modele și versiuni ale momentului, alegi motorizarea și îți echipezi viitoarea mașină după propriile necesități, urmând să o rezervi pentru doar 1.000 euro. De restul ne ocupăm noi.
1. Alege modelul pe care-l dorești
Sandero STEPWAY
Sandero
Cum funcționează?
  • Alegi modelul pe care ți-l dorești
  • Selectezi versiunea, motorizarea, culoare și echipamentele opționale
  • Creezi un cont nou sau te loghezi în cel existent
  •  
  •  
  • Plătești taxa de rezervare în valoare de 1.000 euro
  • Agentul Dacia va prelua rezervarea și îți va oferi sprijin până la livrarea acesteia.
  •  
Imagini cu titlu de prezentare. Taxa de rezervare în cazul comenzilor prin Configuratorul Dacia este în valoare de 1000 de euro. Detaliile ofertei de finanțare sunt cu titlu informativ și se pot cere mai multe informații la agentul Dacia pe care-l vei alege. Costurile covorașelor și al kit-ului de siguranță nu sunt incluse în prețurile afișate. Prețurile prezentate au TVA inclus. *Valoarea plăţii finale poate suferi ușoare modificări datorate cursului valutar RON - EUR. ** Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor condiții. Modalitatea de calcul a reducerilor Rabla se bazează pe contravaloarea maximă a primei de casare și ecobonusurilor, aşa cum sunt menţionate în Ghidul de finanţare Rabla în vigoare pentru anul 2023, condițiile de eligibilitate sunt cele menţionate în Ghidul de finanţare Rabla în vigoare pentru anul 2023 și sunt menționate aici. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard al automobilului a contravalorii maxime a primei de casare, de 10.000 lei, a eventualelor ecobonusuri calculate în Euro (vezi Cursul valutar de azi aici și a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie pentru acest model. Atenție: Această ofertă este valabilă de la momentul publicării Ordinului de modificare a Ghidului de finanțare Rabla în Monitorul Oficial, sub condiția îndeplinirii de către solicitant a tuturor cerințelor prevăzute de Ghidul de finanțare Rabla, valabile pentru anul 2023. Reducerile aferente Programului Rabla, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, sunt aplicabile de la momentul la care înscrierile vor fi disponibile în PSIPAN și vor fi efectiv aplicate la plata finală a automobilului, în funcție de cerinţele Programului Rabla, conform bonului de comandă semnat. ***Depunem toate eforturile pentru a ne asigura că informațiile prezentate pe această pagină sunt corecte și actualizate. Cu toate acestea, din cauza modificarilor în fabricație a mașinilor afișate pe acest site, a crizei de componente electronice precum și a altor aspecte tehnice, este posibil ca anumite caracteristici tehnice și opțiuni aferente acestui model să nu fie în concordanță cu produsul final. Te rugăm să contactezi un agent Dacia pentru a verifica specificațiile tehnice finale ale mașinii pe care dorești să o comanzi. Te rugăm să contactezi un agent Dacia pentru a verifica specificațiile tehnice finale ale mașinii pe care dorești să o comanzi.
Afișează mai mult
© Dacia 2023